izjave klijenata

“Kratko i jasno, zadovoljan sam uslugom i kvalitetom i ostalim uslugama, no ono što mi je najbitnije jest to da je samo čišćenje kvalitetno i da ne moramo o tome razmišljati. Zahvaljujem na ispoštovanom dogovoru. Ovaj Email možete slobodno i objaviti što se mene tiće.”
- Ivan Repe direktor
Mreže i sustavi d.o.o.

Strojno kemijsko čišćenje tapeciranih površina

Radi estetike i radi zdravlja

Laboratorijska istraživanja pokazuju da u tepisonu površine jednog kvadratnog metra koji nije održavan pravilnim i redovnim kemijskim čišćenjem duže od sedam mjeseci postoji realna mogućnost da se u njemu namnožilo mikroorganizama u deseterostruko većem broju od broja stanovnika jednog većeg europskog grada. Riječ je o mikrobima i drugim mikroorganizmima štetnima za čovjekovo zdravlje. Strojno kemijsko čišćenje tepisona u poslovnim prostorima nije samo stvar održavanja estetike, već i zdravstveni i higijenski preduvjet. Poslovni prostori sa tepisonima i tapeciranim podnim površinama mogu postati prijetlja zdravlju koji stvaraju sljedeće fenomene: 

  • dugotrajno skupljanje prašine
  • množenje mikroba
  • povećana zagušljivost 
  • opadanje kvalitete zraka 
  • neugodan miris u prostoru

Naš servis za čišćenje poslovnih prostora opremljen je svim potrebnim strojevima i hidro-usisivačima za dubinsko čišćenje i odmaščivanje. Uvozimo najefikasnije neagresivne kemijske proizvode koji osim što uklanjaju i spriječavaju množenje svih štetnih mikroorganizama, također osvježavaju tepisone, dubinski ih čiste, te osvježavaju i cjelokupni prostor u kojem se nalaze.

Ukoliko imate potrebu za strojnim kemijskim čišćenjem tepeciranih površina u svom uredu, obratite nam se i dopustite da vas ugodno iznenadimo sa našom ponudom.

Prednosti odabira našeg servisa

welcome

Iza tvrtke Generalno Održavanje d.o.o. stoji vrlo dinamična i zanimljiva povijest...

Zatražite našu ponudu

about us

Stupiti s nama u kontakt je jednostavno, kao i zatražiti našu ponudu...

Malerski radovi

location

Generalno Održavanje učinit će vaše zidne površine takvima da se osjećate kao da ste uhodali u novogradnju staru svega par dana...

top
top