izjave klijenata

“Kratko i jasno, zadovoljan sam uslugom i kvalitetom i ostalim uslugama, no ono što mi je najbitnije jest to da je samo čišćenje kvalitetno i da ne moramo o tome razmišljati. Zahvaljujem na ispoštovanom dogovoru. Ovaj Email možete slobodno i objaviti što se mene tiće.”
- Ivan Repe direktor
Mreže i sustavi d.o.o.

Poliranje podova

Vaš pod kao novogradnja u manje od pola cijene

Ukoliko je pod vašeg poslovnog prostora poprimio "znakove vremena" u obliku ogrebotina, ishabanosti, gubitka izvornog sjaja ili se lako i ubrzano maže i pre porozan je, postoji puno sigurnija i efikasnija metoda od same zamjene materijala. Pogotovo je kod granitnih i mramornih površina izvedivo vraćanje prvobitnom izgledu metodom strojnog poliranja.

Poliranje presvlači podnu površinu izgledom i dojmom potpuno novog materijala. Osim čišćenja i ekonomske učinkovitosti ove opcije, tu je i zaštita od pucanja, vlage, smanjuje se poroznost i ulazak prljavštine i usporava se i otežava proces prljanja i dubinskog mašćenja površine. Polirati i tretirati se mogu keramički podovi, granitni, parket i laminat (brušenje i bajcanje), kameni, mramorni, vinilni i betonski mozaik podovi. 

Ovisno o strukturi i osjetljivosti materijala bitan je stručan pristup odabiru kemije. Naše dugogodišnje iskustvo omogućuje nam odabir razine agresivnosti sredstava za čišćenje srazmjerno strukturi površine koja se tretira. Koristimo naprednu tehnologiju, ISO certificiranu kemiju i strojeve koji omogućuju efikasno čišćenje i brzo sušenje površine, što je bitno da bi se očuvao učinak čišćenja.

Obratite nam se s povjerenjem i zatražite našu ponudu. 
Nazovite našu info službu na 091 4114 108  Naši voditelji poslova uslužiti će vaš zahtjev u najkraćem mogućem roku.

Prednosti odabira našeg servisa

welcome

Iza tvrtke Generalno Održavanje d.o.o. stoji vrlo dinamična i zanimljiva povijest...

Zatražite našu ponudu

about us

Stupiti s nama u kontakt je jednostavno, kao i zatražiti našu ponudu...

Malerski radovi

location

Generalno Održavanje učinit će vaše zidne površine takvima da se osjećate kao da ste uhodali u novogradnju staru svega par dana...

top
top