izjave klijenata

“Kratko i jasno, zadovoljan sam uslugom i kvalitetom i ostalim uslugama, no ono što mi je najbitnije jest to da je samo čišćenje kvalitetno i da ne moramo o tome razmišljati. Zahvaljujem na ispoštovanom dogovoru. Ovaj Email možete slobodno i objaviti što se mene tiće.”
- Ivan Repe direktor
Mreže i sustavi d.o.o.

Postavljanje parketa

Trebate uslugu postavljanja parketa? Nazovite nas. 

Pri izvođenju radova usredotočeni smo na kvalitetu, metodologiju postavljanja parketa i učinkovitost s ciljem dugotrajnosti konačnog proizvoda. Svaka ponuda koju izrađujemo za naručitelja je specifična jer se radi nakon uvida u lokaciju i zavisi od količine i vrste posla. Parket se može postavljati na gotovo sve podloge, uz odgovarajuće materijale i pripremu. Ukoliko je postojeći parket još uvijek u zdravom stanju te samo površinski ishaban brušenjem i ponovnim lakiranjem možemo povratiti njegov izvorni ili ćak postići još bolji izgled, a za manju cijenu od postavljanja novoga. 

Za ispravno odrađen posao parketiranja i rezultat koji će trajati godinamai, uz pravi odabir samog parketa bitan faktor je i odabir ljepila. Koristimo samo ljepila provjerenih proizvođača, najčešće klasična dvokomponentna ljepila i moderna jednokomponentna ljepila kojima uporaba moderne tehnologije omogućuje trajnu elastičnost, brzo vezanje, čvrsto prianjanje i primanje na podlogu.

Naša ponuda uključuje:

- mjerenje vlage u podovima prije postavljanja podova i ostali radovi pripremanja podloge

- isušivanje poda

- brušenje površine i niveliranje (priprema s nivelir masama)

- brušenje svih vrsta parketa i lakiranje izbrušenje površine parketa

- bajcanje parketa

- postavljanje parketa

- postavljanje podnih i zidnih obloga

- ugradnja laminata

- popravak i restauracija starog parketa

- postava laminatnih i parketnih mozaika

Nudimo i stručne savjete vezane uz izbor odgovarajućeg parketa/laminata u skladu sa vašim željama i mogućnostima. Kontaktirajte nas za sve vrste upita i narudžbi za usluge parketiranja.

 

Prednosti odabira našeg servisa

welcome

Iza tvrtke Generalno Održavanje d.o.o. stoji vrlo dinamična i zanimljiva povijest...

Zatražite našu ponudu

about us

Stupiti s nama u kontakt je jednostavno, kao i zatražiti našu ponudu...

Malerski radovi

location

Generalno Održavanje učinit će vaše zidne površine takvima da se osjećate kao da ste uhodali u novogradnju staru svega par dana...

top
top