izjave klijenata

“Kratko i jasno, zadovoljan sam uslugom i kvalitetom i ostalim uslugama, no ono što mi je najbitnije jest to da je samo čišćenje kvalitetno i da ne moramo o tome razmišljati. Zahvaljujem na ispoštovanom dogovoru. Ovaj Email možete slobodno i objaviti što se mene tiće.”
- Ivan Repe direktor
Mreže i sustavi d.o.o.

Čišćenje ureda

Ponuda iznad vaših očekivanja

Zamislite servis za čišćenje ureda koji će zadovoljiti vaša očekivanja i istovremeno ih nadmašiti na načine na koje niste ni očekivali da će vam ikada biti ponuđeni. O čemu se radi? Jednostavno, zatražite našu ponudu i uvjerite se u ono o čemu govorimo. U svojoj izvedbi usluge uvijek stremimo nadmašivanju očekivanja naših klijenata u svim aspektima ove vrste usluge - kako u kvaliteti osnovne usluge tako i kroz niz dodatnih vrijednosti za naše naručitelje.

Vaš ured centralno je mjesto vaše produktivnosti, vašeg poslovnog djelovanja kao i ambijent u kojem provodite stanovit dio vremena i u koji dovodite svoje poslovne suradnike. Upravo zato, nužno je da u svakom trenutku bude čist i reprezentativan. Atmosfera ambijenta u kojem radimo uvelike utječe na mentalno stanje, entuzijazam i kvalitetu rada i stoga su kvalitetni higijenski i estetski standardi u održavanju ureda kakve pruža profesionalna usluga tima © Generalno održavanje nužni za svaku ozbiljnu i profesionalnu tvrtku. U svom konstantnom održavanju i unaprijeđivanju sustava kontrole kvalitete rada naših djelatnika, koristimo ekološka ISO 9001 sredstva.

Dugogodišnje iskustvo u ovom poslu kao i niz zadovoljnih poslovnih naručitelja naše usluge jamstvo su kvalitete i pouzdanosti naše usluge čišćenje ureda i ostalih poslovnih prostora. To postižemo zahvaljujući razrađenom sustavnom procesu pronalaženja, edukacije i obuke naših djelatnika u poslovima čišćenja i održavanja poslovnih prostora. 

Sve što trebate učiniti je, bez ikakve obveze s vaše strane, nazvati nas ili poslati Email i zatražiti ponudu za čišćenje vaših ureda ili ostalih poslovnih i industrijskih prostora. Nemate što izgubiti, niti vas naša ponuda išta obvezuje ili košta. Naši voditelji poslova uslužiti će vaš zahtjev u najkraćem mogućem roku. Ukoliko tražite servis za čišćenje ureda, iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni postojećim ili vam trebaju dodatne usluge vezane uz održavanje vašeg prostora kao što su bojanje zidova (malerski radovi), postavljanje keramike, poliranje podova ili električarske usluge profesionalni tim © Generalno održavanje stoji vam na usluzi. Nazovite nas ili kontaktirajte mailom. U svakom slučaju, obratite nam se s povjerenjem i provjerite što vam možemo ponuditi.

Brzi kontakt i informacije: 091 4114 108 

Prednosti odabira našeg servisa

welcome

Iza tvrtke Generalno Održavanje d.o.o. stoji vrlo dinamična i zanimljiva povijest...

Zatražite našu ponudu

about us

Stupiti s nama u kontakt je jednostavno, kao i zatražiti našu ponudu...

Malerski radovi

location

Generalno Održavanje učinit će vaše zidne površine takvima da se osjećate kao da ste uhodali u novogradnju staru svega par dana...

top
top