Obratite nam se

... i saznajte što možemo učiniti za vas.

Svaki prostor koji se čisti jedinstvene je konfiguracije. Isto tako se želje, zahtjevi i očekivanja naručitelja usluge međusobno razlikuju. Bilo da vam je potrebno jednokratno generalno čišćenje ureda ili servis koji će čistiti i održavati sve vaše poslovne prostore na trajnoj bazi naš cilj je uvijek pripremiti vam adekvatnu ponudu koja će najbolje pristajati upravo vašim potrebama i željama.

Iz tog razloga najbolje je da se jedan od naših voditelja poslova sastane sa strankom i utvrdi sve detalje vezane uz njenu narudžbu, bilo da se ona odnosi na čišćenje ureda ili neku drugu uslugu iz našeg reportoara. Naši voditelji poslova stoje vam na raspolaganju svakim radnim danom od 09 do 17 h. Nazovite nas stoga, ne osječajući nikakvu obvezu s vaše strane, na naš info telefon i obratite nam se s povjerenjem vezano za bilo koji vaš upit, željenu informaciju ili ponudu za čišćenje ureda, održavanja poslovnih prostora ili izvođenje završnih radova u graditeljstvu. 

Nazovite nas bilo kojim radnim danom od 9 do 17 h   info kontakt za besplatne procjene: 091 4114 108

Prednosti odabira našeg servisa

welcome

Iza tvrtke Generalno Održavanje d.o.o. stoji vrlo dinamična i zanimljiva povijest...

Zatražite našu ponudu

about us

Stupiti s nama u kontakt je jednostavno, kao i zatražiti našu ponudu...

Malerski radovi

location

Generalno Održavanje učinit će vaše zidne površine takvima da se osjećate kao da ste uhodali u novogradnju staru svega par dana...

top
top