Prednosti odabira našeg servisa

Povijest i pozadina našeg servisa za čišćenje

Iza tvrtke Generalno Održavanje d.o.o. stoji vrlo dinamična i zanimljiva povijest. U proteklom desetljeću, posebno na području Zagreba i okolice nastajao je rastući nesrazmjer između potrebe za sveobuhvatnom uslugom održavanja poslovnih prostora, čišćenja ureda, građevinskog održavanja same nekretnine u kojoj je prostor - s jedne strane i s druge strane broja adekvatnih providera koji bi svojim klijentima pružili sveobuhvatnu uslugu čišćenja u paketu sa ekspertnom, savjetodavnom podrškom i vodstvom u kompletnom upravljanju nekretninom (ili dijela nekretnine) u pravnom, ekonomskom i građevinskom aspektu. To uključuje pronalaženje i implementaciju optimalnog modela čišćenja, ali i sveukupnog održavanja poslovnog prostora.

Već u to vrijeme ljudi koji su činili većinu tima današenjeg © Generalnog održavanja imali su dugogodišnje iskustvo u građevinskim radovima, upravljanju nekretninama kao i adekvatno stručno znanje o pružanju visokokvalitetne profesionalne usluge servisa za čišćenje ureda i stambenih zgrada. Kako je tržište prepoznavalo i cijenilo dodatne vrijednosti koje smo imali u svojoj ponudi i usluzi za njih, © Generalno održavanje je nastavljalo sa još većom odlučnošću i razlogom ulagati u svoje kadrove i povećavati svoje dodatne vrijednosti i usluge za svoje postojeće i potencijalne klijente.

Danas se može reći da je Generalno održavanje d.o.o. gotovo i jedina firma na tržištu koja pruža svojom uslugom čišćenja ureda i naprednim paketnim rješenjima i konceptima održavanja poslovnih prostora uslugu sa nizom ekonomskih i drugih prednosti. O kojim prednostima se radi moguće je najbolje definirati za svakog specifičnog naručitelja naše ponude tek nakon razgovora s njim o njihovim potrebama, određenim postojećim stavkama troškova i dobivanja uvida u konfiguraciju prostora. U svakom slučaju, © Generalno održavanje trudi se konstantno unaprijeđivati svoj sustav kontrole kvalitete i stvarati nova inovativna rješenja za svoje korisnike što ga drži na vrhu u ovom sektoru uslužnih djelatnosti.

Uvijek slažemo napredne ponude za naše nove potencijalne korisnike, ponude iz kojih im brzo postaje jasno da je riječ o tvrtci sa jednom posve superiornijom razinom poslovanja, ponude i usluge u odnosu na uobičajene, stereotipne, generičke ponude koje se mogu pronaći na tržištu. Sa Generalnim održavanjem, možete očekivati više za vaš trošak. 

Prednosti odabira našeg servisa

welcome

Iza tvrtke Generalno Održavanje d.o.o. stoji vrlo dinamična i zanimljiva povijest...

Zatražite našu ponudu

about us

Stupiti s nama u kontakt je jednostavno, kao i zatražiti našu ponudu...

Malerski radovi

location

Generalno Održavanje učinit će vaše zidne površine takvima da se osjećate kao da ste uhodali u novogradnju staru svega par dana...

top
top