izjave klijenata

“Kratko i jasno, zadovoljan sam uslugom i kvalitetom i ostalim uslugama, no ono što mi je najbitnije jest to da je samo čišćenje kvalitetno i da ne moramo o tome razmišljati. Zahvaljujem na ispoštovanom dogovoru. Ovaj Email možete slobodno i objaviti što se mene tiće.”
- Ivan Repe direktor
Mreže i sustavi d.o.o.

bojanje zidova

Uhodajte u svoj prostor kao u novogradnju...

Trebate krečenje zidova? Generalno Održavanje će napaviti stručnu i besplatnu analizu vaše infrastrukture i uputiti vas u kemijske preduvjete, opasnosti pogrešne i prednosti optimalne metodologije krečenja kao što su gletanje, sanacija i priprema zida, odabira najboljeg primera, boje i ostalih detalja po kojima će obaviti posao za vas. Na taj način biti ćete upućeni u standard kvalitete po kojem će se odrađivati vaši radovi. Priprema zida je od suštinske važnosti za dugotrajan učinak.

Sa kvalitetnim proizvodima i pravilnom pripremom vaši pokrečeni zidovi mogu trajati godinama, pa čak i desetljećima, dok posao s neadekvatnom pripremom i materijalima na koje neki izvođači namjerno ne upozoravaju mogu manifestirati posljedice kroz već nekoliko mjeseci. Naši profesionalnih maleri sa dugogodišnjim iskustvom i provjerenim sposobnostima u navedenim poslovima tu su za vas da uskoče u pomoć, savjetuju vas ako je potrebno i počnu sa radovima u najkraćem mogućem roku. Koristimo samo provjerene materijale domaćih i stranih proizvođača, vodeći računa da proces krečenja obuhvaća cjelokupni pravilni postupak kemijske analize, pripreme površine, da se sam postupak nanošenja slojeva obavlja ispravno kako bi učinak bio dugotrajan i dao maksimum za vaš uloženi novac.

Dopustite nam da dovedemo vaš interijer u prvotno stanje čistoće i estetike. Osjećajte se slobodni u svakom trenutku nazvati nas i, bez ikakve obveze s vaše strane, postavite nam pitanje vezano uz bojanje vaših zidova ili nas samo informirajte da bi ste željeli dobiti ponudu kako bi smo mogli zakazati kratki sastanak i uzeti mjere. Jedan od naših voditelja poslova doći će u kratkom roku. Generalno Održavanje učinit će vaše zidne površine takvima da se osjećate kao da ste uhodali u novogradnju staru svega par dana.

Nazovite nas na 091 4114 108 ili 01 3750 133 ili nam pošaljite upit mailom na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i obratite nam se s povjerenjem.

Prednosti odabira našeg servisa

welcome

Iza tvrtke Generalno Održavanje d.o.o. stoji vrlo dinamična i zanimljiva povijest...

Zatražite našu ponudu

about us

Stupiti s nama u kontakt je jednostavno, kao i zatražiti našu ponudu...

Malerski radovi

location

Generalno Održavanje učinit će vaše zidne površine takvima da se osjećate kao da ste uhodali u novogradnju staru svega par dana...

top
top